Как работи Client Guru?

Client Guru е инструмент, който проверява дали вашите клиенти са коректни или не. Ние разполагаме с най-голямата база данни с некоректни клиенти в цяла България и благодарение на вас я обновяваме постоянно.
Нашето разбиране е, че всеки клиент е коректен, но при определени обстоятелства не постъпва коректно. 
Възможно е да срещнете клиент, който има отлично ренюме, но към вас да постъпи некоректно. За това помогнете на всички други онлайн търговци да узнаят това, като го докладвате.

Идеята на платформата е не да ви спира да продавате стоки на нелоялните клиенти, а да ви даде различни алтернативи:

Клиент има много направени поръчки и непотърсени пратки - това означава, че най-вероятно ще бъде некоректен и към вас.

Клиент е поръчал стоки и редовно ги отказва след преглед - означава, че е желателно да начислите доставките за негова сметка във всички посоки.

Ако клиент е поръчал многократно стока, пробвал я е и многократно я е връщал в законовият срок, говори, че е най-добре да не му доставяте или обявите индивидуални условия за връщане.

Ако клиент поръчка стока и след това не си вдига телефона на куриера, може да означава, че и при вас ще се постъпи така.

Най-сигурното нещо, което може да направите като видите некоректен клиент е да го накарате да заплати предварително с карта или по банков път. Днес може да откаже, но ако всички ние като тандем, започнем да изискваме предварително плащане, клиентите ще се променят и ще постъпват коректно спрямо търговците.