Често задавани въпроси

Client Guru е онлайн базирана система за проверка на коректността на вашите клиенти. Може да се търси по телефон или имейл.
В търсачката въвеждате телефонният номер или имейл на клиента и проверявате дали потребителя има лоша история и какви са причините за това.
Основното условие да може да се регистрирате е да сте Юридическо лице и да притежавате онлайн магазин. След попълването на формуляра за регистрация преминавате одобрение.
Всеки един профил се разглежда от нашият екип професионалисти. Средно отнема до 12 работни часа за да бъде одобрен един профил. Но това време може да варира, ако информацията за профила не е коректна.
На този етап услугата Client Guru е безплатна и не изисква заплащане. Ако някой се представи за нас и ви поиска пари по телефона, не му се доверявайте.
Няма ограничение в броя на клиентите, които може да проверите както на дневна, така и на месечна база.
Докладването на нелоялен клиент става чрез въвеждането на телефонен номер в полето за докладване и натискането на бутон „Докладвай“. Ще се визуализират причини, поради които клиента е бил нелоялен към вас.
Според изискванията за GDPR само телефонен номер и имейл не се характеризират като „Лични данни“. Съответно ДА, напълно отговаря на директивата.
Няма ограничение в броя на нелоялните клиенти, които може да докладвате.
Да, Client Guru има вътрешни механизми с които проверява дали даден клиент в действителност е нелоялен или е попаднал грешно в тази група.
Използвайки платформата вие се съгласявате с нашите Условия зя ползване